BSOD's - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-10-2005, 08:42 PM   #41 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Yeah I don't know either. I'm tellin ya, I have the crappiest luck with computers. Simple things where it shouldn't even effect the board or system at all will cause it just to completely go haywire as you've all seen.

It just booted with floppy, DVD-ROM, both sticks of RAM, CD-Burner plugged in and I was even able to install the motherboard drivers no problems.

Now I unplugged my 20 gig IDE and re-plugged in my SATA, but still leaving my 80gb backup unplugged....so now comes for the part to see if it can install windows now =/

If this doesnt work I'm moving to a buddhist temple in the middle east
__________________

Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 08:43 PM   #42 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
Nubius, it sounds like the problam may be slot 2 for your RAM in which case the motherboard itself is the problem
Yeah actually I was kinda thinkin that too which sucks cause it seemed like before all this slot 2 offered me better stability on the higher FSBs. I don't know, it's in slot 1&3 right now.

Attempting to reinstall windows on my SATA drive everything plugged in minus my 80gb backup.
__________________

Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 08:52 PM   #43 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 902
Send a message via AIM to Sevoma
Default

I'm crossing my fingers for ya'.
__________________
<a href=\"http://truecombat.us\"><img src=\"http://www.truecombat.us/images/buttons/tcusbannersmall.jpg\"></a>

Sevoma Web Hosting
Sevoma is offline  
Old 02-10-2005, 09:00 PM   #44 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

What kinda mobo?
DJ-CHRIS is offline  
Old 02-10-2005, 09:05 PM   #45 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 902
Send a message via AIM to Sevoma
Default

abit nf7-s v2.0 is the mobo
__________________
<a href=\"http://truecombat.us\"><img src=\"http://www.truecombat.us/images/buttons/tcusbannersmall.jpg\"></a>

Sevoma Web Hosting
Sevoma is offline  
Old 02-10-2005, 09:35 PM   #46 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Aright, windows is installed, all drives, RAM, backup HD, all that is in there, mobo drivers and sound card drivers installed. Doing the ever lovely windows updates so I have like 10 restarts ahead of me.

I want to thank Doom, Killian, Samm, Major, Southernlady, and Sevoma for attempting to help me out during all this crap. It really just drives a nail through my brain when stuff like this happens and the machine refuses to cooperate. I'm hoping for the loving grace of god that it will just WORK now.

Thanks again guys, much appreciated.
Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 09:51 PM   #47 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

Nubius, I'm glad we figured it out but if I were you, I would RMA that motherboard. Liz
__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 02-10-2005, 09:52 PM   #48 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

It's actually the replacement to an already RMA'd board
Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 11:15 PM   #49 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

well, hopefully it was just corrupted bios and the flash worked!
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 02-10-2005, 11:19 PM   #50 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Yeah it's all good right now. That's so lame though that that happened. The system was just fine before I installed the liquid setup then all of a sudden it just doesn't like that BIOS =/
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.