BSOD's - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-10-2005, 07:52 PM   #31 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Well this particular BIOS has been working up until I removed my motherboard and installed the liquid cooling setup.

Theres a guy I think I'm just going to have to take it to because I'm getting very frusterated. Getting a new damn blue screen everytime I attempt to reinstall.

This is very depressing.

God forbid I setup my computer and it just work.
__________________

Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 07:55 PM   #32 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 902
Send a message via AIM to Sevoma
Default

Mabey you had some static and fryed part of your board?
__________________

__________________
<a href=\"http://truecombat.us\"><img src=\"http://www.truecombat.us/images/buttons/tcusbannersmall.jpg\"></a>

Sevoma Web Hosting
Sevoma is offline  
Old 02-10-2005, 08:02 PM   #33 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

THen you'd figure the thing to simply not boot or even post for that matter. I just flashed it with the actual BIOS from the manufacturer instead of a custom one.

Now I'm trying:

CD-Burner
20Gb IDE
Floppy
One Ram stick in slot 1

and thats it. The setup is restarting soo yeah we'll see how it goes.

I think this RMAd board is even worse than the first one
Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 08:04 PM   #34 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 902
Send a message via AIM to Sevoma
Default

Wow this sucks. I hope the flashed bios works.
__________________
<a href=\"http://truecombat.us\"><img src=\"http://www.truecombat.us/images/buttons/tcusbannersmall.jpg\"></a>

Sevoma Web Hosting
Sevoma is offline  
Old 02-10-2005, 08:09 PM   #35 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

well, it just got further...once again...than it has yet.. just asked me for the TCP/IP settings in windows, ya know where it says Typical or Custom...but, this is from an install restarting, not from scratch, so it could be a time bomb waiting to go off for all I know.

That's pretty lame that that other BIOS would cause all this trouble especially considering I've had it for a while now.

And hell another member has the exact one and he's getting awesome results on his board.

I'm tellin ya god hates me, it's always one disappointment after another.
Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 08:14 PM   #36 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 902
Send a message via AIM to Sevoma
Default

Hopefully it works. Tell us if it does go all the way through.
__________________
<a href=\"http://truecombat.us\"><img src=\"http://www.truecombat.us/images/buttons/tcusbannersmall.jpg\"></a>

Sevoma Web Hosting
Sevoma is offline  
Old 02-10-2005, 08:17 PM   #37 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Well I'm now in windows of course the first thing it gives me is "Windows has recovered from a serious error, send report"

Doesn't blue screen or restart though but that's definitely not what I wanted to see.

EDIT: Upon restart, theres no error message....soo yeah I don't know. It's way too early to even get remotely happy.
Nubius is offline  
Old 02-10-2005, 08:32 PM   #38 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 902
Send a message via AIM to Sevoma
Default

well... at least its running now. It may have been a coincedince that when you removed the board it did that.. idk
__________________
<a href=\"http://truecombat.us\"><img src=\"http://www.truecombat.us/images/buttons/tcusbannersmall.jpg\"></a>

Sevoma Web Hosting
Sevoma is offline  
Old 02-10-2005, 08:36 PM   #39 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

Nubius, it sounds like the problem may be slot 2 for your RAM in which case the motherboard itself is the problem. Liz
__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 02-10-2005, 08:38 PM   #40 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 976
Default

Nubius, I haven't been keeping up with the thread (I've been busy formatting my HD lol), but from what I gather you've been having a lot of trouble... Hope that was the last BSOD you'll get! Good luck with it.
__________________

__________________
AMD X2 4400+ Toledo 1MB/Asus A8N-SLI Deluxe/2GB Kingston HyperX/SLI Gigabyte 7800 GTX 256MB/Creative SB Audigy 2 ZS Plat w/ Creative Inspire 6.1 speakers /180GB Hitachi PATA/19\" AG Neovo F-419 LCD/OCZ PowerStream 600W PSU/WinXP Home SP2
DoomUK is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.