Brining Computer from USA to Ireland, what should do? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2007, 06:15 AM   #11 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default Re: Brining Computer from USA to Ireland, what should do?

You will also need a different cable. They probably use this connector in Ireland:
http://content.answers.com/main/cont...0px-F_plug.jpg
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 05-24-2007, 07:44 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
kobe24's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 1,508
Send a message via MSN to kobe24
Default Re: Brining Computer from USA to Ireland, what should do?

just to be safe buy another psu from over there in ireland. u dont want to risk it
__________________

kobe24 is offline  
Old 05-24-2007, 08:35 AM   #13 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Re: Brining Computer from USA to Ireland, what should do?

after transportation costs you don't actually save much money on components I take it you are building yourself......
__________________
saltynay is offline  
Old 05-24-2007, 12:10 PM   #14 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: Brining Computer from USA to Ireland, what should do?

they use three pin connectors in ireland like we do in the U.K

i assume
__________________

Nick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!!! I disabled my graphics card by accident, need help!! Wildside Monitors, Printers and Peripherals 5 06-16-2007 07:29 PM
computer freezes/beeps forever cullensmi Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-12-2007 12:40 PM
Some upgrading / building new computer and counseling needed akasixcon New Systems | Building and Buying 5 04-21-2007 10:26 PM
New Computer. Same Issues Duality Hardware Repairs and Troubleshooting 6 04-01-2007 10:54 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.