"Boot sector corrupt/missing" - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2004, 08:12 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

do a repair-install of the operating system, by booting with the XP CD and going to set up, but instead when it tells you, press r to repair the installation instead
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-15-2004, 09:51 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 46
Default

Yeah A repair install would work but u'd still have all the spyware and virus infections
__________________

jeff_okeeffe is offline  
Old 10-16-2004, 12:42 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 222
Default

Wow, thanks for all the replies guys. i went ahead and tried a bunch of stuff with the old C drive, but i didn't get anything to work. i reinstalled XP on my other HD and i'll probly let it copy all the files/folders from the old C to the new one. thanks for the help!
__________________

__________________
Chris

EMachines T3025:
Creative Extigy, Creative 5300 5.1 Audio, Athlon XP 3000+, nVidia MX GeForce 4, Samsung 48x CD-R/W, Cendyne 4x DVD+R/RW, Deuce 160GB WD Caviars, ATI TV Wonder, Hitatchi SuperScan 811 21\" CRT, Logitech MX700, White/blue neon.
csw3190 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.