Board BEEPING!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2004, 07:46 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Default Board BEEPING!!!

I Just bought a new Leadtek Winfast K7NCR18GM motherboard to my new HTPC but the board just beeps in quick succession about 5 beeps (hard to tell exact because its VERY fast) then there is a short pause followed by continuous beeping.

All settings are default and I have tried differerent processors and different memory with no luck.

Anyone any ideas please?
__________________

homerjay is offline  
Old 02-06-2004, 08:11 AM   #2 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

Perhaps this could be of some use:
http://bioscentral.com/

Did a searc on this site for 'Beep Codes' and this was one of the replies.

good luck.
__________________

ADZ is offline  
Old 02-06-2004, 08:20 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Default

cheers, had a look but couldnt find owt...

posted the question on thier forum though...
homerjay is offline  
Old 02-06-2004, 08:32 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Default

its phoenix bios, which isnt the most simple to troubleshoot...

1 long beep
2 short beep
pause
constant beeping

RMA time i think...
homerjay is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.