blank monitor when powering up - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2005, 02:22 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 7
Default

just tried good vid cards in it ,pci and vga and i swapped ram from the comp i am on now since its the same ram and no change
__________________

rtc0000 is offline  
Old 06-07-2005, 02:24 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 584
Send a message via ICQ to daappleby
Default

really? Try the psu then
__________________

__________________

Help us Help you:

1) <b>RTFM</b>
2) Search TF using <b>more than one</b> keyword or combination of words
3) Post specific details. We need your computer specs, your OS, and any details from the error messages you get.
daappleby is offline  
Old 06-07-2005, 03:27 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 7
Default

tried another power supply, 400 watt from this comp no change
__________________

rtc0000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.