Blackness - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-31-2005, 12:50 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
Default Blackness

hello, not sure if this is right spot but i will go ahead and say. when i turn the resolution up in WoW the game goes for a few seconds then it goes black like it is readjusting the reso, then the game screen comes on for like 1/2 a second and goes black again. it keeps doing this untill i change back the reso to a lowerr one. also the fan seems to spin much faster when this is happening. have a 450watt psu and an Ati Radeon x700 pro ty.
__________________

Jellybeans=yum is offline  
Old 03-31-2005, 01:10 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 260
Default

Does both your video card and monitor support the resolution/refresh rate you're trying to achieve?
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3000+ (Overclocked to 3300+)
ASUS K8V-Deluxe
1GB PC3200 DDR
2x200GB Seagate SATA RAID 0
BFG 6800GT OC w\\128MB Ram
2x 19\" Samsung 930B LCDs
jinexile is offline  
Old 03-31-2005, 01:18 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
Default

i know my card can, so can my monitor
Jellybeans=yum is offline  
Old 03-31-2005, 01:24 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
Default

monitors highest adressable reso is 1280x1024 at 60 Hz
Jellybeans=yum is offline  
Old 03-31-2005, 01:26 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 260
Default

An LCD monitor?

What is the refresh/res you're trying to set WoW at?
__________________
AMD Athlon 64 3000+ (Overclocked to 3300+)
ASUS K8V-Deluxe
1GB PC3200 DDR
2x200GB Seagate SATA RAID 0
BFG 6800GT OC w\\128MB Ram
2x 19\" Samsung 930B LCDs
jinexile is offline  
Old 03-31-2005, 01:34 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
Default

it is CRT, i was trying to get 1152xwhatever and 1280x1024
it should work with my setup, AMD Athalon 64 bit 3200+, 1gb RAM, and ATi x700 pro, 450 watt psu, soltek mobo
Jellybeans=yum is offline  
Old 03-31-2005, 01:36 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 260
Default

a crt with a limit of 1280x1024... ouch

What resolution do you run at outside of WoW?
__________________
AMD Athlon 64 3000+ (Overclocked to 3300+)
ASUS K8V-Deluxe
1GB PC3200 DDR
2x200GB Seagate SATA RAID 0
BFG 6800GT OC w\\128MB Ram
2x 19\" Samsung 930B LCDs
jinexile is offline  
Old 03-31-2005, 01:39 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
Default

1024x 7**, and um is 47 degrees celius bad for my CPU Die?
Jellybeans=yum is offline  
Old 03-31-2005, 01:41 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
Default

Dell e771p is the monitor it is a friends till i buy my own, i spent all my dough on the other stuff
Jellybeans=yum is offline  
Old 03-31-2005, 01:52 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 260
Default

47*C is acceptable... a little high but withing tolerance

Can you increase your desktop's monitor size to 1280x1024?
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3000+ (Overclocked to 3300+)
ASUS K8V-Deluxe
1GB PC3200 DDR
2x200GB Seagate SATA RAID 0
BFG 6800GT OC w\\128MB Ram
2x 19\" Samsung 930B LCDs
jinexile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.