Bios Upgrade Failure - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-29-2004, 07:37 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default Bios Upgrade Failure

Abit NF7-S motherboard's bio was upgraded. Restarted, will not load anything. Nothing on screen. Tried clearing CMOS, still nothing. Any ideas?

Thanks

Hugo.
__________________

Hugo82 is offline  
Old 11-29-2004, 07:40 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

Mobo's dead now, when a updating the bios fails, it usually means the mobo is dead, in this case, that seems to be the end results, sorry =/
__________________

Demalii is offline  
Old 12-07-2004, 04:34 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

o well .... thats for the help
__________________
Hugo82 is offline  
Old 12-07-2004, 04:36 PM   #4 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

FIX: http://www.techist.com/computer_arti...g-recovery.php
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 12-07-2004, 04:38 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

thx but too late lol ... already sent it off to be repaired
__________________
Hugo82 is offline  
Old 12-08-2004, 07:41 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

Interestingly though i contacted A-bit UK and they wanted to charge £10.50
The Netherlands however said that they would do it for free, and postage was only £0.74

Good old UK!
__________________
Hugo82 is offline  
Old 12-08-2004, 07:53 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

hehe, easier being a gamer in the good ol' usa , now if we can just eject dubywa into space it'll be perfect
GageMW is offline  
Old 12-09-2004, 11:05 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

yea
__________________
Hugo82 is offline  
Old 12-09-2004, 05:36 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

Hugo82, next time when you'll be upgrading tour BIOS. try their windows based utility (as if u already did via that, then good performance by ABiT. i dont like their boards anyway)

as in Asus, old BIOS is only replaced, once new BIOS is installed completely.
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 12-09-2004, 05:38 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

yay for asus =p
__________________

Demalii is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.