BIOS and/or processor shot - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-23-2005, 07:53 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 235
Send a message via AIM to Rouen
Default

I ran another test. The CPU is bad. I can't figure out from here if the mobo is bad. I'll get the new CPU from new egg.
__________________

__________________
"Just because I'm sitting between you idiots doesn't mean I want to go skiing!"
_____________________
Network+ Certified
Rouen is offline  
Old 04-27-2005, 06:21 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 235
Send a message via AIM to Rouen
Default

AHHHHHHHHHHH

I got the new CPU, however, I still cannot get the BAD BIOS CHECKSUM message to appear.... it'll take 3 weeks to RMA the board. And of course I have to pay. I dont have the money on hand either

I guess once the BIOS tried to recover itself once and failed, it never tries again.
__________________

__________________
"Just because I'm sitting between you idiots doesn't mean I want to go skiing!"
_____________________
Network+ Certified
Rouen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.