bios is not installed... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-13-2004, 11:13 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Default bios is not installed...

hi everyone, i've just bought an ASUS P4C800-E Deluxe but somehow when i turn the computer on this message prompted up "No drive attached to fastrak controller. The BIOS is not installed."

does anyone have any idea or know how to fix it

appreciated so much
__________________

IntellOutside is offline  
Old 04-13-2004, 11:51 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 451
Default

That, my friend, is not good......
__________________

Chubz is offline  
Old 04-13-2004, 11:55 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Default

that meant the motherboard's bad??
IntellOutside is offline  
Old 04-14-2004, 02:01 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 247
Default

have you tried to enter the bios. Del or f1. Does the bios menu display at all.
__________________
Tech4hire

i am no lazier now than I was forty years ago, but that is because I reached the limit forty years ago. You can\'t go beyond possibility.
- Mark Twain
tech4hire is offline  
Old 04-14-2004, 09:45 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Default

i disabled the RAID controller and it's working fine now ;-) thank you all.
IntellOutside is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.