bios flashing problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-23-2003, 01:33 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1
Default bios flashing problem

hey fellas. I am trying to update my bios for my kt4v motherboard. the model number is ms-6712 v1.x atx.I am flashing the bios because i bought a new athlon xp 3000 and i need to flash the bios for my mobo to be compatible. I was following the process givin to me from MSI here http://www.msicomputer.com/support/BIOS_AMI.asp
i boot from a win xp pro startup disk like this process tells me to but when i type C: and hit enter like in the directions it says "Invalid Drive Specification"
any ideas what im doing wrong? thx in advance.
__________________

Cary1 is offline  
Old 11-24-2003, 10:40 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 247
Default

Try this boot disk on another computer and see if you can get to the c: prompt from it. Of course do not do any thing to the computer, just simply test and make sure that the boot disk is working.
__________________
Tech4hire

i am no lazier now than I was forty years ago, but that is because I reached the limit forty years ago. You can\'t go beyond possibility.
- Mark Twain
tech4hire is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.