Best name brand pc? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-07-2005, 06:29 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
JDGreen92086's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Sellersburg, Indiana
Posts: 343
Send a message via AIM to JDGreen92086
Default

" Alienware and Dell make gaming rigs, but i'd go with alienware

Alienware for $1500
-intel® Pentium® 4
-512MB Dual Channel DDR2
-160GB 7200 RPM
-NVIDIA GeForce™
6800 GT 256MB DDR3
-Intel® High-Definition Audio
with 7.1 "

Jesus christ..... alienware rips your ***. 1500 for that crap? God. my stysem cost 1200 and is better than that.
__________________

__________________
Newbie since 2005.
JDGreen92086 is offline  
Old 08-07-2005, 06:30 PM   #22 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

thanks alot Dark. oh really quick could i run 4 512 exactly the same all in dual channel?
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 08-07-2005, 06:31 PM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

yes alienware is too much and another thing you cant upgrade them.

no problem dude just mess around with the website.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 08-07-2005, 06:34 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

yes you should be able to just get 2 kits of dual memory.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 08-07-2005, 07:02 PM   #25 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

cant upgrade alienware? what?
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 08-07-2005, 07:03 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

once you buy them thry like lock everything in there so you cant messs with it.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 08-07-2005, 07:40 PM   #27 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

thats gay
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 08-07-2005, 07:42 PM   #28 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

No, Thats Brand PC'ing.
Flanker is offline  
Old 08-07-2005, 07:42 PM   #29 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
thats gay
yes it is they lock it up so you cant upgrade without telling them.
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.