battery - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-02-2005, 12:07 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 104
Default

Well what else can it be. i keep making new startup disks. and put in different floppy hardware.I think the motherboard is defective and it keeps giving unnecessary error messages when there shoudnt be no error message.Even tried changing the pin on the hardrive and changing the ribbon cables.One time it came up with the prompt. The next time i tried it it didnt. And i didnt do anything different.The motherboard is messed up or old
and cant function like it should
__________________

JAYDALOSS is offline  
Old 08-02-2005, 12:17 AM   #12 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Just because it's old doesn't mean it's bad.

And a new floppy drive doesn't work?
__________________

__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.