AUDIO!! HELP - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-16-2009, 02:21 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
overlord20's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: spokomptan
Posts: 2,308
Default AUDIO!! HELP

My rear output on my razer barracuda is having issues. I think it is my mobo. Realtek shows "Audio device is unplugged." "Audio Device is plugged in" and it does this constantly... All drivers are up to date. What is the problem?
__________________

overlord20 is offline  
Old 09-16-2009, 10:13 PM   #2 (permalink)
Oldie but a goodie
 
oldskool's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Maine, USA
Posts: 1,762
Default Re: AUDIO!! HELP

Sound card fastened securely ? Sounds like it could be loose. Did you screw the card down with the mounting screw ?

Note: As a small suggestion, OV20, you may want to put future audio questions in the Computer Multimedia & Audio section because the audiophiles could jump all over this kinda thing.
__________________

oldskool is offline  
Old 09-16-2009, 10:27 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,672
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: AUDIO!! HELP

Yeah, that sounds like a connection issue to me. Is it just with one port, e.g. you've got front, rear, side, etc. and it's just rear?
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is online now  
Old 09-17-2009, 12:46 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
overlord20's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: spokomptan
Posts: 2,308
Default Re: AUDIO!! HELP

It's fixed. Sorry It is on board sound so I was thinkin mobo issue. Reinstalled drivers a few times and securley plugged it all in.
overlord20 is offline  
Old 09-17-2009, 05:58 AM   #5 (permalink)
Oldie but a goodie
 
oldskool's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Maine, USA
Posts: 1,762
Default Re: AUDIO!! HELP

Good to hear it.
oldskool is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Giveaway of the Day - Gold Audio Suite Osiris Tips, Tricks & Tutorials 1 08-21-2009 11:50 PM
Giveaway of the Day - My Audio Studio Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 07-23-2009 08:18 AM
Giveaway of the Day - Smart Audio Editor Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 06-17-2009 08:04 AM
Giveaway of the Day - Wondershare Audio Converter Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 05-21-2009 08:38 AM
Giveaway of the Day - Extra DVD to Audio MP3 Ripper Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 05-11-2009 08:14 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.