ATX12V Needed? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2004, 01:37 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default ATX12V Needed?

Athlon XP 3200+
Motherboard has a ATX12V connector.

Should I hook up power to the ATX12V, or do the XP cores not need it?
__________________

ShoobieRat is offline  
Old 10-04-2004, 04:00 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Guess this is a monkey-with-wrench in the gears...
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 10-04-2004, 08:23 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

No one? *sigh*
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 10-04-2004, 08:26 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Default

I arent sure, alls i know is that the amd 64 3000+ needs it to be connected!

hope this helps
deitel is offline  
Old 10-05-2004, 04:36 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 11
Default

Ah, I have got XP 3000+, and It work with and without, so i guess it doesnt matter
deitel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.