Ati X800 <|=|> "ge Force 6" - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-24-2004, 11:00 AM   #41 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 439
Default

Quote:
Originally posted by FireFox
The 6800 card takes up to much space, takes a huge amount of power, and did I mention it's friggin huge? It takes up two slots! From what I've heard and seen, they're more or less equal, but the X800 is the better card. I've read on about it and I have checked my facts, and Maximum PC labels the ATI Radeon X800 a "Kick *** Product".
You too have been hiding under a rock. I can name more bad things than you can name the good things about the X800.


But then again, i try not to give degrading comments about the X800. Just think about it this way; X800 for those who can't wait, and 6800 for those who can wait.
__________________

WQ87 is offline  
Old 06-24-2004, 02:40 PM   #42 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 113
Send a message via AIM to Tetsusaiga
Default

Quote:
Originally posted by WQ87
X800 for those who can't wait, and 6800 for those who can wait.
__________________

__________________
Specs:
P4 3.2ghz @ 3864mhz
1024mb RAM pc2700
2x 120gb maxtor HD
Asus P4P800-S
Albatron nVIDIA GeForce 6800 256mb
19” SENergy 981 TFT LCD (got it for $500 from my dad\'s work, RETAIL: $880:cool: )
Altec Lansing 5.1 speakers
MOBO upgrade coming soon
Dim Tetsusaiga as Integer
Tetsusaiga is offline  
Old 08-01-2004, 04:38 AM   #43 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 425
Default

Quote:
Originally posted by WQ87
Nah, it seems more comfortable for me on 800.... although, i do leave my desktop at 1280x1024.
since when did they make 15 inch flat panels running 1280x1024?
Al
__________________
AMD>INTEL
ATI>NVIDIA

C++
JAVA
JAVASCRIPT
PERL
REEF
LISP
PYTHON

good at Java, mastered Java Script, learning C++ some more, and have not done alot with the others.
winblowz is offline  
Old 08-01-2004, 11:06 AM   #44 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 439
Default

Quote:
Originally posted by winblowz
since when did they make 15 inch flat panels running 1280x1024?
Al
I got a 15" CRT.

And why the hell do you have to bump up this old thread?!?!
__________________

WQ87 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.