ATI TV Wonder VE - bad picture - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2005, 12:46 PM   #1 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jan 2004
Posts: 272
Default ATI TV Wonder VE - bad picture

I have a TV Wonder VE tuner card (pci) that I've been trying to set up, but the picture is really pretty fuzzy and in full screen mode it looks terrible. This is a used card I got from a friend and he had it working fine before he gave it to me. I downloaded the drivers and mulitmedia software from ATI's website but it's still not working right.

Also, Media Center doesn't detect the card at all, which may be an indication of something not installed correctly. Help appreciated.
Blizzard596 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.