ATi troubles - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-16-2004, 12:51 PM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to Wartorment
Default

Once I get that 9800PRO back (friend borrowed it) I'll send you my 9200SE, if you want.
__________________

Wartorment is offline  
Old 06-16-2004, 01:53 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

sounds good to me
__________________

jaksback is offline  
Old 06-16-2004, 03:58 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to Wartorment
Default

Ok then, thank god you don't live in China or anything.
Wartorment is offline  
Old 06-16-2004, 08:28 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

Let me know when you get your other one back and I'll send ya my address....wow, there really are nice people here. LOL
jaksback is offline  
Old 06-16-2004, 10:17 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 319
Send a message via AIM to Wartorment
Default

Alright, I will.
__________________

Wartorment is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.