ATi Overclockers - Click Here! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-03-2004, 11:30 AM   #1 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Thumbs up ATi Overclockers - Click Here!

ATi Catalyst Control Center has finally been released! Read more about it here.
__________________

ag3 is offline  
Old 09-03-2004, 11:56 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Does Nvidia offer something like this?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-03-2004, 12:59 PM   #3 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

I don't use nVidia... Couldn't tell you! :P
ag3 is offline  
Old 09-03-2004, 01:02 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 104
Default

Stupidest thing ive ever heard on a post!!! :cyclopes:
__________________
Super Lan Boy
AMD XP 2800 (Barton Core)
1024mb Kingston 3200 RAM
Gainward Ti 4800 128mb
120Gig HD 7200rpm SATA 150 8meg
40Gig HD 7200rpm ata 100 8meg Buff
Gigabyte K7 triton SE mobo
Black Lights with green cables
Windows Xp Home
52X24X52 CD/RW
DVD Player
450 watt psu
BIG_AIZZLE is offline  
Old 09-03-2004, 01:04 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Capricorn's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Northern VA
Posts: 372
Default

Look for Coolbits for Nvidia overclocking.

Interesting timeliness. I was just playing around overclocking my ATI last night. I got a little overzealous though because after about an hour of Doom 3, the screen colors all go mostly dark. Not quite black. Not a blank screen either since I can see some things. Now, I'm backing off and trying less agressive timings.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815 seems to have overclocking tools for both Nvidia and ATI.
__________________
Case: Enermax CS-A106USB
P/S: OCZ OCZ700GXSSLI 700W
Motherboard: ASUS P5N32-E SLI
CPU: Intel E6300(idle 35C/load 39C)
RAM: OCZ Platinum Rev 2 DDR2 800 MHz (4 x 1GB) 4-4-4-15-T1 (2.1v)
Hard Disk: Seagate 2x250GB SATA ST3250620AS in RAID1
Monitor: Mitsubishi DP900u
Graphics: BFG GeForce 8800GT PCI-E
Sound: SoundBlaster X-Fi Fatal1ty
Speakers: Klipsch ProMedia v.2-400 4.1 speakers
Optical: LiteOn 16X DVD-ROM; Sony DRU-710A DVD-RW
Capricorn is offline  
Old 09-03-2004, 01:27 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

unfortunetly the control center doesn't support my cheapo 9200 radeon.
jaksback is offline  
Old 09-03-2004, 05:29 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 504
Default

I'm really glad that it salted those stupid catalyst icons all over my whole computer and I can't get rid of them.
__________________
<img src = \"http://filebox.vt.edu/users/chuck527/My%20Work/Sig.jpg\">
ThirtySixBelow is offline  
Old 09-03-2004, 06:22 PM   #8 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

Really? When I installed it, it put everything into one.
ag3 is offline  
Old 09-03-2004, 08:07 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Isn't it funny how ATI Always seems to be coming out with these nice little 'control centers' or driver changes damn near everytime you turn around? All I've heard from these forums is mostly complaints about ATI and nothing but 'Hey click here to do this!' from them. So all I'm understanding is the card isn't good enough until you sit and fux with it all day and tinker around and wait for them to release something like they just did.

GOOOOOOOOOOOOOOOOO NVIDIA!
Nubius is offline  
Old 09-03-2004, 09:42 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

you can expect that from a new product, they will have to iron out some things before it settles down - just look at the amount of security updates there are for XP
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.