!!!!Ati Catalyst error on startup!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-14-2005, 09:41 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default !!!!Ati Catalyst error on startup!!!!

Ok i just got my new radeon 9250 pci 246 mb and I install Catalyst tool manager and on start up it says cli.exe cant start.It wont start period. SO i uninstall reinstall and nope still dont work. I do that again but clean registry of it. Same again. I do all that again and delete the folder it was in and guess what? nope not working please help!
__________________

Pepsiboy700 is offline  
Old 05-15-2005, 01:28 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 487
Default

What is this the Catalyst control centre? You can't use that with the 9250. You have to use the ATI control centre.
__________________

hu_xu is offline  
Old 05-15-2005, 04:43 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 163
Send a message via Yahoo to xenosoul
Default

I had that same problem when I was running an ati card. Its no big deal its just the control center.. You can access all that stuff in DIsplay properties. Just search your registry for that file and delete it so it doesnt start up. Or you could probably get rid of it in Add and remove Hardware.. Was never a big deal for me.
xenosoul is offline  
Old 05-15-2005, 05:27 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 136
Default

I think your Radeon 9250 is not the issue here. It should work fine with the Catalyst Control Centre. Have you installed the .NET Framework? Also if your running Windows XP have you installed the service pack 2? Another thing that could cause this problem to arise is a firewall. When I first installed the Catalyst Control Centre I had the same problem too but found out it was my firewall that was causing the problem. I had to enable the Control Centre to have local access, local server access, internet access and internet server access. I would recommend just using the control panel instead of the control centre. I found the Control Centre to be more hassle than good. The control panel works just as good. The firewall software that I use is Zone Alarm Security Suite.

Anyways I hope this is of some help and good luck.
iceware is offline  
Old 05-15-2005, 11:28 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

well heres the best part is my firewall doesnt let me access internet when on so gay and i have sp2 and i know bill gates was an *** anf fed up on sp2 with the install and how gay it runs. I tried Zone alarm but got rid of it when my 2 friends computers got infected by it when it was traced to that source but ill look for that .net thing.
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 05-15-2005, 02:52 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 112
Default

Windows Update is where its at
__________________
A+, Net+, Toshiba Copier Tech L1
Working on MCP
pctech86 is offline  
Old 05-15-2005, 03:30 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

ok it works now ****ing windows thanx guys!
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.