ATI 9600 Pro problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2004, 11:00 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Exclamation ATI 9600 Pro problem

[URL=http://us.f1.yahoofs.com/shopping/150507/amg1921191292_1940.jpg?rm_____DHFoRUiwe]
I have a ALL IN WONDER 9600 Pro and I have three deivers that will simply not give:
ATI WDM Rage Theter Audio
ATI WDM Rage Theater Video
ATI TV Video Crossbar

I have updated my BIOS, WIN XP Pro, Catalyst drivers, Multimedia drivers,
etc. I unistalled the card reinstalled it, removed everything and still i
get those drivers as Code 10 errors in the device manager.

I am going to break this thing!!! Can anybody help.
__________________

melileo is offline  
Old 01-27-2004, 09:21 AM   #2 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

I'm sorry, I wish I could help. Perhaps the card has been damaged? or is defective? I bought a Radeon 9800 PRO, and after 6 months of no problems, it went defective. I had to send it in to ATI. They sent me a new one back for free.

U can always send it to ATI, they will diagnose it for you.
__________________

ag3 is offline  
Old 01-27-2004, 01:13 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default

thanks agex000. i am very disapointed with ati. i think that i should just stick to nvidia cards. so much hassle.
melileo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.