Athlon64 FX-51 RAM - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-11-2004, 08:50 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 297
Send a message via AIM to BlindApex
Default Athlon64 FX-51 RAM

hey, I'm having some trouble picking out memory for a comp im looking at building

it will have an amd fx-51 processor and the asus sk8n nforce3 board. i know it has to be ECC memory, but i can't find any that are also dual channel...has anyone seen some (preferably corsair)
__________________

BlindApex is offline  
Old 03-11-2004, 08:55 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 297
Send a message via AIM to BlindApex
Default

ooo i found this...is OCZ ram any good, i dont have experience with it

http://www.bigfootcomputers.com/Merc...ory_Code=940.1
__________________

__________________
[size=2]
AMD 64 3200+ Socket 939
DFI LanParty nF4 SLI-DR
BFG GeForce 6600GT OC
WD Caviar 200GB SATA-II
Thermaltake Venus 12 HSF
CoolerMaster Wavemaster Case

|P|A|I|N|T|B|A|L|L|
my anti-drug
BlindApex is offline  
Old 03-12-2004, 02:56 AM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

dual channel means you have a pair of RAM disks the same type
I would look at Corsair Micro TwinX LL 2x 256/512MB DDR400 PC3200
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-12-2004, 07:01 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 297
Send a message via AIM to BlindApex
Default

Can I put DDR400 PC3200 on the Asus SK8N, it says it only supports up to PC2700
__________________
[size=2]
AMD 64 3200+ Socket 939
DFI LanParty nF4 SLI-DR
BFG GeForce 6600GT OC
WD Caviar 200GB SATA-II
Thermaltake Venus 12 HSF
CoolerMaster Wavemaster Case

|P|A|I|N|T|B|A|L|L|
my anti-drug
BlindApex is offline  
Old 03-12-2004, 10:58 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 40
Send a message via ICQ to Rey_Nemaattori Send a message via AIM to Rey_Nemaattori Send a message via Yahoo to Rey_Nemaattori
Default

Yeah u can put soem in but it'll only run @ 333mhz DDR.
Pro: Overclockable
Pro: Ready for the future(different mobo could mean ddr 400)

Con: More expensive
__________________
AthlonXp1800+ @ 1800Mhz(air)<br>Sapphire Radeon 9600XT 256 mb @ 570/684 (air)
<br>Gigabyte GA-7VAX KT400(Bus @ 175Mhz & AGP @ 70Mhz<br>
512Mb PC2700 DDR-Ram @ 350Mhz
Rey_Nemaattori is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.