ASUS P4C800-E-DX Hard Drive Problem... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2004, 05:44 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 20
Default ASUS P4C800-E-DX Hard Drive Problem...

I just bought a barebone computer with the p4c800-e-dx and a P4 3.2 GHZ FSB 800. I put a used/working hard drive in, and when i boot up, it says "No Hard Drive Attached to Fast Track Controller. The BIOS is not installed". Ok, the bios is installed because i can go into it, so the only other thing that means to me is that the BIOS must be installed onto the hard drive or something. If it helps its a Samsung 40 gb hard drive. If anyone can help that would be great, Thanks Cougar989
__________________

cougar989 is offline  
Old 02-23-2004, 03:43 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 20
Default

the computer recognizes the hard drive, as it show it in the bios. I changed the bios so it looks for IDE but it still doesn't work. The fast track error is gone.But now it is saying "Hard Disk is not found!-- BIOS is not installed". Does this mean i have to install something onto this hard drive to make it up to date or something? I may just get a new 120 gb maxtor and the people at etccomputers can get it working. Please help, thanks
cougar989 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.