asus or dfi - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-18-2005, 07:11 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default asus or dfi

asus a8n sli deluxe mobo or dfi sli mobo

amd athlon 64 processor

thoughts?
__________________

SteveGTA is offline  
Old 04-18-2005, 07:25 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

DFI all the way. Asus sucks although I hear they are good for Intels still.

Tech support is non existant unless you speak taiwanese.

This isn't even a competition, this is a slaughter. DFI is in a class of it's own
__________________

Nubius is offline  
Old 04-18-2005, 07:26 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

DFI!!!!!!!!! ASUS CAN LIK MA ***!!!!!!!!!!!
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 04-18-2005, 08:25 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

The best AMD boards are made by DFI and the best Intel boards are made by ASUS.
Abit is a close second for both I think.
__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Old 04-18-2005, 08:25 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by desiboi
DFI!!!!!!!!! ASUS CAN LIK MA ***!!!!!!!!!!!
only if you can convey that to them, which is impossible.

DFI
DJ-CHRIS is offline  
Old 04-18-2005, 08:39 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
TonCrafter's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 879
Default

Man, this thread makes me feel bad. My new comp has an ASUS A8N-SLI Delux mobo paired with an FX-55. Hope it isnt bad.
__________________
Abit IP35 Pro
Core 2 Duo 2.2ghz
eVGA GTX460 1GB
2gig Crucial Ballistix Ram
PC Power & Cooling 510
------------------------------------------
2.33ghz Core 2 Duo Macbook Pro
TonCrafter is offline  
Old 04-18-2005, 08:41 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

theres nothing wrong with the Asus a8n trust me lol.. but the DFI is better. thats all.
__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 04-18-2005, 08:43 PM   #8 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Asus isn't horrible... just don't expect the performance you get from a DFI.

I've heard good things about Asus sending you new boards if the one you get breaks.
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 04-18-2005, 08:44 PM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
HAVOC's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Milford, Connecticut
Posts: 4,218
Send a message via AIM to HAVOC Send a message via Yahoo to HAVOC
Default

WHat about that new ABIT Fatal1ty MOBO? The SLI one. Anyone heard anything about that?
HAVOC is offline  
Old 04-18-2005, 08:45 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 587
Send a message via AIM to Sport1031
Default

DFI can just overclock more. That's the main reason. If you're not planning on overclocking, asus is fine.
__________________

Sport1031 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.