Asus A8N-SLI Deluxe/AMD Venice - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-03-2005, 05:04 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default Asus A8N-SLI Deluxe/AMD Venice

Hey all,

I plan on purchasing this board, but I've heard that the RAM does not overclock well with a Venice. Is this true? And if so, which AMD would you recommend?
__________________

pookyman is offline  
Old 06-03-2005, 05:07 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

What kind of RAM are you using?
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 06-03-2005, 06:47 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default

OCZ Gold VX
pookyman is offline  
Old 06-03-2005, 07:01 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

venice OCs fine. get a DFI Lanparty nf4 SLI-DR instead.
post your setup so we can make sure you can't get a better deal or something.
GageMW is offline  
Old 06-03-2005, 07:25 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 22
Default

AMD 3500+ Venice
1 GB (2x512) OCZ Gold VX
eVGA Geforce 6800GT
OCZ Modstream 450W
Asus A8N Deluxe SLI
pookyman is offline  
Old 06-03-2005, 07:49 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

just get that motherboard i suggested and OCZ EL Platinum Revision 2s instead. they're not much more.
GageMW is offline  
Old 06-03-2005, 07:54 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

1.) that asus board sucks
2.) the DFI lanparty is much better than it at anything, especially overclocking
3.) VX=voltage xtreme; asus can't provide **** voltages; you're gonna need the DFI board, which can provide up to 4Vdimm
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 06-03-2005, 08:43 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

And where did you find that info?
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 06-03-2005, 08:46 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 858
Default

umm all over TF, the asus does suck compared to DFI,
and the VX are voltage extreme and with jumpers set right the dfi can provide up to 4v
__________________

GageMW is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.