ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-10-2008, 04:44 PM   #11 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,516
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Quote:
Originally Posted by Wildside View Post
or Tuniq, this thing is a monster n hard to put on my mobo. Best one ive seen on the net n proves it too *sig*.
I thought the TRUE was better than the Tuniq?
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 02-10-2008, 11:16 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Quote:
Originally Posted by Wildside View Post
or Tuniq, this thing is a monster n hard to put on my mobo. Best one ive seen on the net n proves it too *sig*.
Tuniq costs more and is too big, i wouldint feel safe with it on my mobo.
__________________

__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 02-11-2008, 02:00 AM   #13 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
I thought the TRUE was better than the Tuniq?
true is better than the tuniq but doesnt come with a fan.

the tuniq is huge and i have it.
i hate installing it cos of how big that thing is.
thats why i dont bother re applying paste ocs of the hassle of removing and putting back the tuniq.
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 02-11-2008, 02:26 AM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Its funny, the stock cooler looks so wimpy compared to these aftermarket coolers we use.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 02-11-2008, 12:48 PM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 95
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

I just bought the mx-2 paste and artic cooling freezer pro. Do I need to apply the mx-2 to my q6600 and heatsink or should I just leave it.
Cuong is offline  
Old 02-11-2008, 12:56 PM   #16 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,516
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Quote:
Originally Posted by krazyq View Post
true is better than the tuniq but doesnt come with a fan.

the tuniq is huge and i have it.
i hate installing it cos of how big that thing is.
thats why i dont bother re applying paste ocs of the hassle of removing and putting back the tuniq.
What size fan does the TRUE take?
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 02-11-2008, 02:16 PM   #17 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
What size fan does the TRUE take?
not erally sure...im guessing a 120mm fan.
you can always google it!
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline  
Old 02-11-2008, 02:55 PM   #18 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,516
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Heh..true xD.

Just googled it... yup, it takes a 120mm fan.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 02-11-2008, 05:28 PM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

The TRUE is the bomb. I love mine, its actually quite easy to mount once you have done it a few (10 times ). My e2180 idles around 20C using the af7. Most of the time, the fan doesnt even spin because the airflow going through the case is enough to cool it. One day i'll get around to overclocking the e2180, but since all it does is record tv shows and play dvds, i havent seen a reason to overclock it.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 02-20-2008, 09:48 PM   #20 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro

Quote:
Originally Posted by fhasser View Post
Hey guys, is ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro enough to oc E2180 up to 3.0Ghz and why it doesn't need thermal paste? Does it have it included or something or I don't need it at all?
Goodluck trying to make 3.0 w/ your e2180. Mine is junk. Well more like disappointing
__________________

__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arctic Cooling Freezer Pro 64 mcovalt New Systems | Building and Buying 2 01-26-2008 10:42 PM
ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro not lowering CPU temp. from stock cooler youngflyer12 Overclocking and Modding 19 01-10-2008 10:47 PM
Air Cooling Guide SirCyber Overclocking and Modding 5 01-03-2008 12:58 PM
Arctic Cooling Freezer 7 Pro fan question carnageX Hardware Repairs and Troubleshooting 7 09-20-2007 11:32 PM
FS: Brand new in box Arctic Cooling Freezer Pro 7 mgcook Buy/Sell/Trade and Hot Deals 19 09-05-2007 03:30 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.