anyone seen this error message before and know how to stop it? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2005, 11:16 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 241
Default

sounds like its relating to the video card, do as I suggested as it really won't hurt and its not as if you can't change it back easily anyways just want to eliminate the possibility
__________________

__________________
If all you can see is Darkness Within the Light, You are blind to this world.
http://img25.exs.cx/img25/7382/blade4ls.gifhttp://img222.exs.cx/img222/1324/z1irvineshksvan6uv.gif
ShadowFalls is offline  
Old 04-09-2005, 11:28 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Shadow im going off topic for a min, but you play warcraft? or any of the warcraft games other than WoW? because tinker is a heros name on there and you have tinkerer in your title, and you have a footman from warcraft 2 dieing as your avvy....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 04-09-2005, 11:43 PM   #13 (permalink)
Desktop Engineer
 
Join Date: Oct 2004
Location: East Coast, US
Posts: 652
Send a message via AIM to Thresh
Default

heres what i get when booting up EVERY time

Error signature

szAppName : svchost.exe szAppVer : 0.0.0.0 szModName : unknown
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000


Error Report Contents

C:\DOCUME~1\Kamikaze\LOCALS~1\Temp\WER4ff3.dir00\s vchost.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Kamikaze\LOCALS~1\Temp\WER4ff3.dir00\a ppcompat.txt
Thresh is offline  
Old 04-10-2005, 12:59 AM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 441
Default

Quote:
Originally posted by charles_scott
SP1 is pre installed if hes on xp pro as far as i know, but anyways i get that error everytime i try to scan my computer with nortan :-
1. Don't recall the version of XP (ie pro or home) being stated
2. Early releases didn't come with SP1 integrated


Anyway, Thresh, wondering if this might be a virus/adware problem. svchost.exe is a normal process that runs in XP but also tends to get hijacked by viruses/spyware.

Can you post a 'hijack this' log?

Download it here if you don't already have it (don't make any changes with it, just run the scan)
http://www.majorgeeks.com/download3155.html
Samm is offline  
Old 04-10-2005, 01:08 AM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 635
Default

Edit:

Disregard my post, i didnt read everything..


Sounds like your system just went to hell. Try reinstalling, maybe you disabled something in the system services that needed to be enabled?
__________________
AMD 64 x2 3800 Venice @ 2.0
Zalman 7700 @ 28c
Gigabyte K8NXP-SLI
2 x Samsung 1gb DDR400 CL2.5
2 x eVga 6800 256mb GT
430mhz Core / 1.1ghz Memory
M-Audio Firewire-410
Sandra Memory Bench:
Sandra Cpu Arithmetic:

Eat your heart out intel.
senseless is offline  
Old 04-10-2005, 01:35 AM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Ehh leave this to samm... she just kicked my *** rofl.... i forgot about the first version of xp.... i just have a realy old copy and it had sp1 figured they all did -.-
c0rr0sive is offline  
Old 04-10-2005, 10:32 AM   #17 (permalink)
Desktop Engineer
 
Join Date: Oct 2004
Location: East Coast, US
Posts: 652
Send a message via AIM to Thresh
Default

you know what, i turned off ALL my oc;ing and since then it has run fine. but just for the hell of it here is the hijackthis log file

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 10:28:06 AM, on 4/10/2005
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\Razer\razertra.exe
C:\Program Files\AIM\aim.exe
C:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe
C:\Program Files\Razer\razerofa.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Documents and Settings\Kamikaze\Desktop\HijackThis.exe

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [WINDVDPatch] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Jet Detection] "C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [razertra] C:\Program Files\Razer\razertra.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKCU\..\Run: [AIM] C:\Program Files\AIM\aim.exe -cnetwait.odl
O4 - HKCU\..\Run: [Steam] C:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe -silent
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\AIM\aim.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://v5.windowsupdate.microsoft.co...?1112153024562
O16 - DPF: {B8BE5E93-A60C-4D26-A2DC-220313175592} (ZoneIntro Class) - http://zone.msn.com/binFramework/v10...o.cab34246.cab
O16 - DPF: {E5D419D6-A846-4514-9FAD-97E826C84822} (HeartbeatCtl Class) - http://fdl.msn.com/zone/datafiles/heartbeat.cab
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe



The steam.exe and razertra.exe are programs I use so there fine. By the way thanks alot for the help samm and everyone else for trying :-).
-R
Thresh is offline  
Old 04-10-2005, 11:29 AM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 441
Default

You're welcome.

Must admit, I forgot to ask if your system was OC'd (duh)!
Glad it all seems to be OK now & I can't see anything in the hijack log that looks suspect.
__________________

Samm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.