AMD Processor vs Intel Processor - Page 20 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-12-2005, 04:52 AM   #191 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

3500+ is great value
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 01-12-2005, 11:51 AM   #192 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,310
Default

I have the 3500+ now goody goody. worx well w/ the MSI NEO2 PE
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 01-12-2005, 07:50 PM   #193 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

Quote:
Originally posted by 4W4K3


So far all you have stated is your 2500+ setup will "--..::OWN::..-- " a p4 setup in this Maya application you run. This is a half truth true, and somewhat misleading. Go to the higher end p4 setups and you fall behind, as does the ENTIRE XP line of AMD processors. they...
DUDE!! OKAY!... OKAY!!!
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 01-12-2005, 07:50 PM   #194 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

Quote:
Originally posted by daflo1
didnt really read all post to many but id say go for an amd athlon 64 fx-55
Good boy!!!!
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 01-12-2005, 09:37 PM   #195 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

nobody has really tried overclocking a Winchester to its max....
maybe I'll do that with my next system

my grand plan is to get a 3200+, 6800 GT, either water or Vapochill cooler, some OCZ or Kingmax RAM and see how far I can overclock
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-13-2005, 02:15 AM   #196 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Brisky
Default

Uh, which is the best core out of the Atholon 64s that aren't the $900 FXs?

Thanks!

So much energy in this thread.

lol
__________________
Future PC Specs:

DFI LP nForce 4 SLI-D
nVIDIA GeForce 7800 GTX
AMD 64 X2 3800
DDR 400 OCZ
WD Raptor 74 Gig
Thermaltake Black Tsunami Tower
Thermaltake Hardcano 12
Metalic Blue Ultra X 500w PSU
Plextor black DVD-R
Brisky is offline  
Old 01-13-2005, 03:09 AM   #197 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

the one which is socket 939 and has 1m of cache, cant remember the name though, is it something like willamette? or is that a pentium core?
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 01-13-2005, 11:45 PM   #198 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

thats pentium duel core i think. if i were getting another system i would get the same as i already have as it absolutly owns. if i could get a gig of ram i would but get the 3200+ winchester core definitly as it owns in so many ways btw the A8N rocks and AI tech is so sweet when im playin codname panzers it beefs up my system and i get more cpu power and as the 3200 is such a good oc'er this combo ownz. get it now
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 01-13-2005, 11:46 PM   #199 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

btw after feeling the power of this sytem after my p3 900mhz im an amd man
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 01-14-2005, 12:13 AM   #200 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Dec 2004
Location: Omaha, NE
Posts: 215
Send a message via AIM to ReverseFluxx Send a message via MSN to ReverseFluxx
Default

lol, of course you're gonna like AMD after comparing a 3200+ and a 900mhz PIII.
__________________

__________________
http://miniprofile.xfire.com/bg/sf/type/2/qlutch.png
Core 2 Duo E6850, Foxconn P35A-S, 8GB DDR2-800, 160+160=320GB SATAII RAID 0, BFG 9800GTX, Windows 7 Pro, HP 24" LCD, AG Neovo 19" LCD
ReverseFluxx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.