amd 64-fx - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-10-2004, 02:27 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 176
Send a message via AIM to rollincatera Send a message via Yahoo to rollincatera
Default amd 64-fx

just wanted to let you guys know that newegg has a pretty good deal going on....found it last night.



Corsair Value Select (Dual Pack) 184 Pin 1G(512MBx2) DDR PC-3200 - OEM
Item# N82E16820145440


$157.00



ASUS "SK8V" K8T800 Chipset Motherboard for AMD Socket 940 CPU -RETAIL
Item# N82E16813131481


$172.00


AMD Athlon 64 FX-53, 1MB L2 Cache, 940-pins, Windows Compatible 64-bit Processor - Retail
Item# N82E16819103438

$650.00


such a good deal on this stuff. i didnt hesitate to purchase them. I cant wait to finally get a 64bit system!!

my current system: amd athlon 3200+, 1gb pc2700, 2x160 8mb cache, ati 9600se(yuck)

i will be putting my current mobo/processor up for sale once i get this new stuff swapped out. i've only had this current setup for about a month.
__________________

rollincatera is offline  
Old 10-10-2004, 03:13 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 178
Default

great prices but am going for the skt 939 instead, i would be interested in buying ur old stuff, if ur willing to ship to uk
__________________

Shadow9684 is offline  
Old 10-10-2004, 03:21 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 176
Send a message via AIM to rollincatera Send a message via Yahoo to rollincatera
Default

i'm taking offers
rollincatera is offline  
Old 10-10-2004, 03:26 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 178
Default

are you only selling processor and mobo? keeping everything else for new comp?

best email me about it anyways my email
Shadow9684 is offline  
Old 10-10-2004, 03:31 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

dude u just got f*cked i think. u need to havwe registered ram for the 940 socket.. tahts y u need to get the 939... You can read more bout this on tomshardware.com
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-10-2004, 03:32 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

quote from toms hardware:

A system with Athlon 64 FX is not exactly cheap. The processor is without a doubt the highest priority, but even buying memory conceals a few additional costs. The FX actually needs so-called registered DDR DRAMs (double data rate). They cost somewhat more than conventional unbuffered modules.

http://www6.tomshardware.com/motherb...-mobos-03.html
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 10-10-2004, 03:55 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

That and $157 for a gb kit of corsair isn't any cheaper deal than I've seen. My kingston value ram was $77 for a 512 stick....if I got another that's only $154 total paid for the same thing. But yeah I also agree about the whole socket 939. I would definitely choose that over 940. The fact that AMD will continue to update the socket 939 line is all the info I need
Nubius is offline  
Old 10-10-2004, 04:18 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 176
Send a message via AIM to rollincatera Send a message via Yahoo to rollincatera
Default

:| ... calling newegg now :|
__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding a compliant sig.
rollincatera is offline  
Old 10-10-2004, 08:38 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 261
Default

gotta do your research man!
dbernie41 is offline  
Old 10-10-2004, 09:08 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

hope it works out good. but since u just bought it, u can send them back. all big companies have their policy, if ur not satisfied in 30 days, u can send it back. most big companies do that. In ur place, i would get a 939 socket, with a abit av8 3rd eye mobo. with 1 gb of xms ram, not value ram.
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.