All burnt cds skip - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2004, 09:03 PM   #11 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

Of course though, the cds play perfectly fine in all my pcs drives. The manufacturer of the cds is cmc. so eh i heard they suck. but oh well, it worked befor, and now im burning at a slower speed also and it dont work. hmm guess i will have to try a few different drives in here and see if they work. Wife will be pissed seein me break my pc open again lol. I spend all day at work rippin pcs open, and lol wife gets mad when i come home and spend all day rippin mine open. Lol a fun night ahead with a pissed off wife. Hell, i yanked her 5400rpm hd and installed a 15k scsi in hers, along with updating her 256megs of ram to 1gig and updated here onboard video to a 128meg card,, of course lol, she gets pissed at me. lmao anybody else ever been scorned for doing a good deed?
__________________

jseber1982 is offline  
Old 09-14-2004, 11:10 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

jseber1982 is it possible for you to exchange for another burner? I would try something other than LiteOn on your machine. I own the a7n8x deluxe with a NEC 1250A DL burner, it works good. You might try using the new NEC 3500 or whatever. It's the model that has 4X dual layer.....oh here it is:

http://www.newegg.com/app/viewproduc...152-032&DEPA=0
__________________

ekÆsine is offline  
Old 09-15-2004, 10:00 AM   #13 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

i might have to give that a try, thanks. only 78 bucks not bad.
jseber1982 is offline  
Old 09-17-2004, 12:43 AM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

I had that problem awhile back also and it was programs running in the background interfering with my burn.aint that wierd.
__________________

sPlAtOiD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.