Ahhhhh - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-01-2003, 09:09 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 118
Send a message via ICQ to gemiller Send a message via AIM to gemiller
Default Ahhhhh

For some reason my comp wont turn on for more than 3 seconds but when I unhook the psu and rehook it up it stays on and it does the same thing after i turn it off!!!! I even just bought a new motherboard with a new p4.
__________________

__________________
====|::::::::::::::::::::::::>
\"If you don\'t know where you are going any road will take you there.\"
gemiller is offline  
Old 10-01-2003, 09:55 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 39
Default

reset your bios on the bord, see if it auto detects it or not.

Make sure that the new MB knows about the cpu and that its detecting it properly, you might have to set it in manually.

just wondering, is the power turning off on this computer????? or does it actually shut down....

make sure that when you installed the new MB that you put the spacers under the board, you could be shorting out the bord, that will cause the power failure....

hope this helps... few more detail though....

thanks.
beefy696969 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.