AGP Video Cards - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2004, 08:19 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default AGP Video Cards

Will there be any future AGP video cards? Will any of these cards be ported over to AGP? (I know the 6800s were originally released on AGP and the PCIe versions have still not shown up.)

nVidia 6600GT
nVidia 6600
nVidia 6200
ATi X700Pro
ATi X600Pro
__________________

Megadeth2 is offline  
Old 12-09-2004, 08:22 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

the nVidia 6600GT is already out for AGP

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...150-080&depa=0
__________________

__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-09-2004, 08:22 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

yes they will, as obviously a mass amrket is on AGP and 1% or less on PCI-E
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 12-09-2004, 08:23 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 451
Default

Im going PCI Express for my new computer, and Im suggesting that going PCI Express is wise
persianxballer is offline  
Old 12-09-2004, 08:27 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

well this is for my Pentium M gaming/animation/web rig and if the 6600GT is out for AGP then I'm gettin' that, to hell with the MX 4000, and my P4 520 @ 3.73 GHz that I'm givin' to my DAD since he was going to get the PM already is bade on the Abit AA8-Duramax the best ocers board and it has an X600Pro on PCIe
Megadeth2 is offline  
Old 12-09-2004, 08:28 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

Megadeath might be on AGP already, now will it be wise to change the motherboard as well + DDR Rams (as currently Intel only is on PCI-E)

AMD's n-Force-4 is exception.
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 12-09-2004, 08:29 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

i will have both PCIe and AGP at home, my DAD will have PCIe and I will have AGP, so i'm set plus the PM isn't getting agp 8x or pcie 16x anytime soon so they have to keep agp no matter what or lose customers
__________________

Megadeth2 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.