About to switch teams (AMD -> Intel) - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2010, 07:17 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

it's ok antec, mak scares me too
__________________

__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 02-06-2010, 08:41 PM   #22 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
It isnt about adjusting the settings of the browser. Just view a topic as a guest, click New Post, it will take you to the vB login and sign in. Check the box. All set.
Works... thanx! I looked up a thread discussing the cookie issue and it recommended that.
__________________

__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-06-2010, 09:23 PM   #23 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Glad to help. Dont know why i scare people so much. I dont mean to.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-06-2010, 10:07 PM   #24 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

^ just seem very intimidating.. What with the joker and all.. Just have a very serious tone when you reply.
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-06-2010, 10:11 PM   #25 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Grab CookieCuller and use it to preserve the cookie set by the forum. I have all my TF cookies protected... just in case.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-06-2010, 10:39 PM   #26 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

^ The "reply to thread" log in seems to be working for me..
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-07-2010, 07:01 PM   #27 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

On a side note; apparently the AMD PII 965's are pretty much running circles around the i5's. I'd say go big or go home, but that's a $1500 difference..
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-08-2010, 09:47 PM   #28 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Quote:
Originally Posted by Antec-User View Post
On a side note; apparently the AMD PII 965's are pretty much running circles around the i5's. I'd say go big or go home, but that's a $1500 difference..
The 965? dont think so budy. Not the 750
__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 02-09-2010, 07:27 AM   #29 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

^ Ahhem.. Look at the 2nd half of the graph. It's almost dead even.
AnandTech Bench (beta): Intel Core i5 750 vs AMD Phenom II X4 965 BE

I dunno.. There really is NO clear cut winner. But for the price, AMD is a good bargain. I mean, why would I leave the AM3 platform for a chip that may or may not satisfy me.
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-09-2010, 12:30 PM   #30 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Quote:
Originally Posted by Antec-User View Post
^ Ahhem.. Look at the 2nd half of the graph. It's almost dead even.
AnandTech Bench (beta): Intel Core i5 750 vs AMD Phenom II X4 965 BE

I dunno.. There really is NO clear cut winner. But for the price, AMD is a good bargain. I mean, why would I leave the AM3 platform for a chip that may or may not satisfy me.
You do realize that that is not a accurate way to compare 2 CPU's? Read the reviews and look at the benchmarks in the reviews
__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 04:13 AM
The Tech Forums Official Crysis [Warhead] GPU Benchmark Thread gurusan Overclocking and Modding 543 03-12-2010 12:32 AM
A switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Networking Tips, Tricks & FAQ 10 04-10-2009 06:24 PM
Intel lawsuit from AMD pushed to 2010, Intel Monopoly! Wildside Polls 30 06-24-2008 05:28 PM
AMD vs Intel BonKerz New Systems | Building and Buying 41 06-15-2008 04:28 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.