About to switch teams (AMD -> Intel) - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-05-2010, 06:06 PM   #11 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

^ check that thread again that I linked to.. I started an argument.. -Not intentionally.
__________________

__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-05-2010, 06:30 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

__________________

__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 02-05-2010, 09:26 PM   #13 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

HA!
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-05-2010, 10:20 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

what kind of cookie is it?
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 02-06-2010, 08:46 AM   #15 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

^ Firefox cookie??? Keep me signed in on here??
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-06-2010, 09:12 AM   #16 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Quote:
Originally Posted by Antec-User View Post
^ Firefox cookie??? Keep me signed in on here??
That isnt hard if you follow the steps that we provided oh so long ago. I have never had a issue with any browser keeping me logged in.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-06-2010, 12:38 PM   #17 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Quote:
Originally Posted by Burn View Post
what kind of cookie is it?
Chocolate chip, Obviously.
__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 02-06-2010, 01:55 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

could have been oatmeal raisin...

lol
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 02-06-2010, 06:02 PM   #19 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
That isnt hard if you follow the steps that we provided oh so long ago. I have never had a issue with any browser keeping me logged in.
You know what dude......







You scare me.... Seriously... Usually I just respect the rules of any establishment, but I am hardly ever frightened by an authority figure..



And I have not tried anything to adjust the settings of my FF browser, I just deal with it.. I'll search it now, as I am too timid to ask for a link.
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-06-2010, 06:29 PM   #20 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: About to switch teams (AMD -> Intel)

It isnt about adjusting the settings of the browser. Just view a topic as a guest, click New Post, it will take you to the vB login and sign in. Check the box. All set.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 04:13 AM
The Tech Forums Official Crysis [Warhead] GPU Benchmark Thread gurusan Overclocking and Modding 543 03-12-2010 12:32 AM
A switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Networking Tips, Tricks & FAQ 10 04-10-2009 06:24 PM
Intel lawsuit from AMD pushed to 2010, Intel Monopoly! Wildside Polls 30 06-24-2008 05:28 PM
AMD vs Intel BonKerz New Systems | Building and Buying 41 06-15-2008 04:28 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.