A7N8X Front Panel Audio? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-17-2004, 12:31 AM   #1 (permalink)
tbc
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 45
Default A7N8X Front Panel Audio?

Hi,
When I try to set the front panel audio on my mobo, the speaker will only work if I plug it into the front panel. It will not work from the back? any reason for this? any jumper I forgot to set?
Thanks
__________________

__________________
AMD 2500+ M (@Stock)
A7N8X-E Deluxe
Kingston 512mb DDR400 * 2
ATI 9600XT AIW
Vantec Aeroflow
tbc is offline  
Old 05-17-2004, 07:29 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

most likey the same reason why that happens on my biostar board. i think....when you plug in the front audio panel it re-routes the audio to the front. so if you unplug it you should have it coming from the back again. i think this is only on cheap motherboards. some mobos can take both inputs without re-routing.
__________________

ekÆsine is offline  
Old 05-17-2004, 11:03 AM   #3 (permalink)
tbc
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 45
Default

Yes I have try that but even if there is nothing plug-in in front panel, there is still no sound comin gout from the back!
__________________
AMD 2500+ M (@Stock)
A7N8X-E Deluxe
Kingston 512mb DDR400 * 2
ATI 9600XT AIW
Vantec Aeroflow
tbc is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.