9800 Pro prob!!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-24-2004, 03:11 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default

ok,...i will do that and post my findings in about 50 mins...
__________________

__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Old 09-24-2004, 03:13 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 261
Send a message via Yahoo to mre30
Default

ok
__________________

mre30 is offline  
Old 09-24-2004, 04:17 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default

Praise the lord!!!!!!!!! Ok, here is how I did,...I think SP2 totally messed up one of the driver files (obviously), but when I uninstalled them, and all the files were not getting off. And upon reinstall, the old ones were not getting overwritten...so I deleted the ATI folder and reinstalled the drivers....yes....I can now play CS....mmmmmmmm
__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Old 09-24-2004, 04:42 PM   #24 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 261
Send a message via Yahoo to mre30
Default

Good
mre30 is offline  
Old 09-25-2004, 01:05 AM   #25 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 321
Default

IMHO, SP2 seriously sux. i couldn't open my internet explorer until i uninstalled it. i also heard that some software won't b able 2 run with it. Therefore, i suggest stickin 2 SP1.
__________________
|New|Gaming|System|2|Be|:

AMD 64 bit 3500+ Socket 939
MSI K8N Neo 2 Plat. Socket 939 mobo
Corsair TWINX1024-3200 RAM
Nvidia GeForce 6800 GT Graphic Card
Altec Lansing 5051 Speaker system
Creative Sound Blaster live 7.1
Maxtor SATA 200Gb HDD
Plextor PX-712A DVD±R/RW Drive
Wired Mouse/Keyboard by Logitech
Samsung 795MB Flat Screen CRT
Raidmax Scorpio 868W Casing
Antec Truepower 430 or 480
Thermaltake (Pipe101) Heatsink
Thermaltake Street Fighter Fan
derfist is offline  
Old 09-25-2004, 01:26 AM   #26 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

I knew it was a conflict between the previous drivers and SP2! Good to hear you got it working!

ag3 is offline  
Old 09-25-2004, 03:17 AM   #27 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default

ARGGGGG!!! It happened again!!!! How do I good back to sp1?? I am gonna try to put omega drivers on to see if the same conflict persists...if so, i need to go back to sp1...derfist, i see that you have done this, how?
__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Old 09-25-2004, 02:09 PM   #28 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 250
Send a message via AIM to lev2323
Default

come on guys, dont let this post die...i cant do anything game wise on my pc till i fix this!!! please help!
__________________

__________________
My Computer:
C2D E6420 2.13, FSB 1066MHz
OCZ SLI-ready 1066MHz 5-5-5-15T
eVGA NF63 motherboard
eVGA 8800GTS 640MB
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Windows XP Pro 32 bit
OCZ GameXstream 700w PSU
lev2323 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.