8600gt with 1gb ram ahaha - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2008, 11:39 PM   #11 (permalink)
TF's First Dry Ice User!
 
Peter.Cort's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, MA
Posts: 5,018
Default Re: 8600gt with 1gb ram ahaha

Quote:
Originally Posted by Drizzt5 View Post
Possibly, just like people would buy a 8500gt for more then they would a 7950gt.
well 8500 is more then 7950 so it must be better........god nubs.
__________________

__________________
A notice to EVERYONE who has posted here with a computer problem, I highly encourage you to keep current with the forums, even if it's browsing for 10-15 minutes during lunch, or before you go to bed at night. There are many things that you can learn and apply to future issues. My goal is to help people get to a point where they can use their own knowledge to help themselves, and others.

Also please use the search button. You've got a 50/50 chance that someone's asked your question and we've answered it.
Peter.Cort is offline  
Old 04-20-2008, 12:14 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: 8600gt with 1gb ram ahaha

Maybe I should sell my Radeon 9250 for $200

then maybe a person with their 7600gt will be like, ooh thats a 2 series jump!! I WANTZ0R!!
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 04-20-2008, 03:15 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: 8600gt with 1gb ram ahaha

yo

Try it... seriously go on ebay and say

Barley USED 9250! STARTING BID $190 ! GREAT DEAL!

lol... it's evil but u need a new comp :P
__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 04-26-2008, 02:23 AM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: 8600gt with 1gb ram ahaha

you really need at least a 256-bit bus for even 512MB video memory

a 512-bit bus could handle 1GB video memory no problems, perhaps even 2GB video memory (which would cost more).
But, current games don't really use more than 512MB
__________________
Apokalipse is offline  
Old 04-26-2008, 10:08 AM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: 8600gt with 1gb ram ahaha

Quote:
Originally Posted by Drizzt5 View Post
yo

Try it... seriously go on ebay and say

Barley USED 9250! STARTING BID $190 ! GREAT DEAL!

lol... it's evil but u need a new comp :P
I could try if I wanted, because I don't use that Radeon 9250 anymore
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Comp Won't Read My RAM - Help Please SabakuNoTaira Hardware Repairs and Troubleshooting 3 03-17-2008 12:59 PM
Dell precision 650 workstation 1Gb ram trouble cmfugen Hardware Repairs and Troubleshooting 2 02-16-2008 02:47 AM
Is it better to run 1 2gb of DDR2 ram or 2 1gb ? bey0nd New Systems | Building and Buying 14 11-05-2007 02:05 AM
1gb 8600gt saltynay New Systems | Building and Buying 11 10-06-2007 01:14 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.