6800GT has arrived! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-11-2005, 08:34 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
I meant your 6800's clock/memory frequencies

Oh, and I know you're on a socket A setup, that's why I'm curious to know what your card is running at...
oh lol, stock frequencies, 350/1000

Although I said this with the 6600GT I'm going to attempt to wait atleast a week to OC it for burn in time, although considering it's getting hot here I think I'd have to limit my OC'ing to night time with the window open lol.

Quote:
yea, your socket A is holding you back

my 6600gt can hit 55.3k stock with the right drivers (forgot which, i tested pretty much all of them, ithink it was 76.10)
It's not so much the processor as it is the memory bandwidth. With a 64 system the bandwidth would be near 6gb/sec whereas right now it's 3gb/sec.....that's a huge increase.

I haven't tried anything but forceware drivers BTW, sticking with 71.84 for now
__________________

Nubius is offline  
Old 04-11-2005, 08:50 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 900
Default

Enough of this benchmark talk Can you tell a difference in gameplay?
__________________

__________________
Jesus said to him, "I am the way, the truth, and the life; no one comes to the Father but through me". -John 14:6
PizzatheHut06 is offline  
Old 04-11-2005, 08:50 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

Hope u enjoy ur 6800 gt, nubius. can u plz send me ur 6600 GT then? would really appreciate it

r u using stock cooling, or did u get a nice one? ive never heard of a 6800 gt running that hot.
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 04-11-2005, 08:51 PM   #14 (permalink)
Gum
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 42
Default

Holy cow. What a card. You deserve it with all of your help around here.
Gum is offline  
Old 04-11-2005, 09:29 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Syracuse, NY
Posts: 518
Send a message via AIM to Joeisalsocool
Default

So wait, didn't you just get a 6600 a little while ago?
What ever happened to that?
Did you get rid of it already?
__________________
Joeisalsocool is offline  
Old 04-11-2005, 10:05 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

well, like i said, i hope he mails it to me :P
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 04-11-2005, 10:56 PM   #17 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

the step-up program makes you return it..
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-11-2005, 11:41 PM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

*drool* YOU SUCK NUBIUS!!!

j/k

I so wish I could get my hands on one of those cards...I envy you.
beedubaya is offline  
Old 04-11-2005, 11:44 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
Enough of this benchmark talk Can you tell a difference in gameplay?
lol of course I can, sorry for not saying anything but I had to basically go through and reinstall everything haha. Even though I know Ultra quality in Doom3 is mainly for 512mb cards I decided to try it out anyway.

Ultra quality, 2x AF, 1024x768 resolution, runs like a champ, 30FPS always and that's the minimum during a lot of crap on the screen. Other than that it's generally capped at 60FPS

I havent gotten to play any other games yet like far cry or HL2 but no doubt it'll be much better there too.

I know the AF wasn't very high, but that Ultra setting is supposed to be quite taxing. No doubt I could run it 1280x1024 high settings, 6xAF or so no probs, but I haven't tried yet.

For all those "Send me your 6600GT" lol I said it's part of the eVGA step up program. You have to send in your previous card so they can resell it.

Swat 4 plays maxed out 1280x1024 no probs lol but I kinda figured that since it's not exactly ridiculously intensive
Nubius is offline  
Old 04-12-2005, 12:03 AM   #20 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 391
Default

I got a question for you Nubius,how did you get fps in Doom3?
__________________

__________________
NeoExtreme is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.