6800 pipeline unlocking - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2005, 02:04 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Mr. Switch's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,841
Send a message via AIM to Mr. Switch
Default 6800 pipeline unlocking

if i decide to try and unlock the vertex unit and 4 locked pipelines on my 6800 and it doesn't work out (eg. artifacts) could i lock them back up like it never happened? or will there be permanent damage?
__________________

Mr. Switch is offline  
Old 07-26-2005, 02:14 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

Im pretty sure there is permanent damage, its way higher level then just a simple Overclock.

But thats not something to hold onto, just wait until an expert gets here, I'm here to discourage you until you know for sure
__________________

__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 07-26-2005, 03:25 AM   #3 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,278
Default

Ive been told by numorus ppl that if you unlock em then just lock up the shaders first then the pipes in that order if you get artifacts. There shouldnt be any permanent damage considering your not OCing, your just unlocking. But im tired and could be wrong.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 07-26-2005, 05:18 AM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Yeha, you can lock them up again. Someone a couple of days ago had black lines all over his screen due to it, and when he locked them up it was back to normal.

There will not be any pernament damage due to it is a soft mod.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.