6600gt + Nfsu2 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-29-2005, 03:51 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

Quote:
Originally posted by 4W4K3
card i bet. My 9200 will play the game FULL detail on 1024*768 everything enabled and all that, but if smoke hits the screen, or dirt from off the track, it lags down to like 8FPS. It's most likely your card since my legit copy does the same thing. Try configuring your settings in Windows better. Also what DX version are you using?
what u mean DX, the version of the game? Its 1.0 if thats what u mean

also where n what should I configure in windows?? this is the first card i've ever actually bought so not really with it installing n stuff
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 01-29-2005, 04:04 AM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

No he meant DirectX make sure you got DirectX 9.0c as that's the latest version.
__________________

Nubius is offline  
Old 01-29-2005, 04:05 AM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

oh yeah, i got that =/
__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 01-29-2005, 11:17 AM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

try getting version 1.4 of the game lmao...it might fix all your problems (it might not work with your copy though for "certain" reasons, just try i guess)

In Windows you should be able to go into Display Properties and find Performance tabs and such for your card. Tuning it to lower/higher settings might render better gameplay. Mins sure does, i turn on AA&AF and the game looks MUCH better.

EDIT: actually this is NFSU2 isn't it? NFSU has the 1.4 out, i'm not sure about NFSU2. Go to the website and look for the latest patch.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 01-29-2005, 08:13 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

hmm, ive been playin with the settings a bit and i cranked the res down to 800x600 and it ran almost perfect except for the fact it look kinda crap..
i wnt into display settings and put AA n AF Off and turned the control off in games... it helped a bit, in 1280x1024 the fps stayed about 20 when i did a huge smoke.. so thx for ur helps and if ne1 else has other ideas plz let me knwo =D
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.