6600gt - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-13-2005, 12:41 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

Well if I got the Leadtek could I overclock it to 500/1000 anyway?
__________________

__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 04-14-2005, 11:54 AM   #12 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Most cards are advertised as 1000 MHz. However, I've seen many reviews that say the actual clock speed is 900 MHz... Maybe its just a mistake, or their fudging it to get your money...

Almost any 6600GT can be overclocked to 1000MHz without any problems.
__________________

__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 04-14-2005, 12:17 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

Well I ordered the Leadtek anyway. I can't wait for it to arrive now!
__________________

__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.