6600gt - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-12-2005, 12:43 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default 6600GT

Out of these 6600GT's:

http://www.scan.co.uk/Products/Produ...Thumbnails=yes

How come the Gigabyte has 500/1000Mhz speeds yet is cheaper than many of the others? Is that the best deal there?

Thanks in advance.
__________________

__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 04-12-2005, 02:45 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Gigabyte are slightly cheaper build quality

However almost all 6600GT's are 500 \ 1000 excluding any Nvidia reference model AGP cards (eVGA)

Some companys like gigabyte and BFG pre OC their cards as well.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 04-12-2005, 03:10 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

Well when I look at the others, take the Leadtek, for example:
http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=175048
It shows the speeds as being 500/900Mhz. Is that wrong information then?

Also I'm looking at AGP if that makes a difference.

Thanks.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 04-12-2005, 03:47 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

no that 500/900 is correct info. Generally it's 900 for AGP and 1000 for PCI-E but there's a few AGP that have it at 1000 already as you've noticed
Nubius is offline  
Old 04-12-2005, 04:21 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
no that 500/900 is correct info. Generally it's 900 for AGP and 1000 for PCI-E but there's a few AGP that have it at 1000 already as you've noticed
Few? I really think it's most
DJ-CHRIS is offline  
Old 04-12-2005, 04:49 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Maybe as of late, because when I was first going through them because of questions regarding this I saw most as 500/900
Nubius is offline  
Old 04-13-2005, 04:56 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

So is the Gigabyte a good deal if it's running at higher speeds? Otherwise I'll go for the Leadtek.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 04-13-2005, 05:07 AM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

if you're not going to overclock it at all, the gigabyte is fine

i have the leadtek; it runs quiet and has a good hsf and imo it's worth the few extra dollars (so is evga)
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-13-2005, 08:49 AM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

OK I'll probably just get the Leadtek for its better reputation, 100Mhz can't make that much difference.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 04-13-2005, 09:36 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Lasrix's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 363
Default

I just bought my Gigabye 6600GT not to long ago. It runs awsome for me. imo, i dont think it makes THAT big of a difference in manu. the only concern i have with my card is that it doesnt run as silent as i would like. i think its normal but idunno.
__________________

__________________
<img src=\"http://i4.photobucket.com/albums/y137/Lasrix/fags.jpg\" >
Lasrix is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.