6600 GT problem! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2004, 02:34 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default 6600 GT problem!

just got my 6600 GT video card today the install was easy but when i install drivers and reboot a message came up saying:


Power Indicator:

Nvidia Powered grahic card is not receving sufficient power.


To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations.


i have a 425W PSU i know everything is alright but what should i do?
__________________

__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 12-28-2004, 03:01 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 120
Default

have u definitely connected the power cable to the card!!
__________________

ardy89 is offline  
Old 12-28-2004, 03:18 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default

didnt see no where on the card where you connect a power cable. and it didnt come with a power cable.
__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 12-28-2004, 03:19 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
SiZcO's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 492
Send a message via AIM to SiZcO
Default

its just a Single AGP card. i installed and its reconized all Drivers are install it works fine just comes up with that message evertime i turn on the computer.



EDIT::well i just open comp back up and found it had a place for a power cable on the card. so i plug it in. and no more message so i guess its ok? heh Thanks for the info.
__________________

ASUS M5A99FX PRO R2.0 AM3+ AMD 990FX + SB950 7
AMD FX-8350 Black Edition Vishera 8-Core 4.0GHz (4.2GHz Turbo)
Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler
ASUS HD7850 Radeon HD 7850 2GB
Crucial MX100 256GB SATA III(SSD)
Western Digital 640GB (storage drive)
LITE-ON Black SATA DVD-ROM
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
CORSAIR CX series CX750M 750W
DEEPCOOL TESSERACT SW Mid Tower
SiZcO is offline  
Old 12-28-2004, 03:39 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

lol
__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Old 12-28-2004, 03:40 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 120
Default

yeah i thought it would be that!!! no worrys!
ardy89 is offline  
Old 12-28-2004, 03:41 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 833
Default

am thinking of buying this card myself... do you need a special cable for power, or will one off my psu work?
__________________
hygor is offline  
Old 12-28-2004, 03:44 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 120
Default

yeah one off ur psu will work fine, is ur psu good enough, i recomen atleast 400watt maybe more!!
ardy89 is offline  
Old 12-28-2004, 03:49 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 833
Default

yeah i just got a tasty new Antec PSU, just need to find me a site that has the card at a decent price and i'll order me one!

cheers for lettin me know about the power!
__________________
hygor is offline  
Old 12-28-2004, 04:01 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 120
Default

Hygor have u looked at : www.pcwcomponentcentre.co.uk

thats about the only place which has a 6600gt in stock, well that and ebay!!!
__________________

ardy89 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.