50 FPS Doom 3? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2005, 08:44 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 354
Default 50 FPS Doom 3?

Friggin' X800 Pro only manages 48-52 FPS on my X800 Pro... I have two words for that....BULL POCKY!
__________________

__________________
Resident Survival-Horror Expert....I had a mustache once; of course I'm an expert!
dartgande is offline  
Old 03-05-2005, 08:45 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 354
Default

Lol I meant friggin' X800 Pro only manages 48-52 FPS on Doom 3
__________________

__________________
Resident Survival-Horror Expert....I had a mustache once; of course I'm an expert!
dartgande is offline  
Old 03-05-2005, 08:46 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Well the cap is 60FPS so what's bad about 48-52?

What settings are you running it at
Nubius is offline  
Old 03-05-2005, 08:49 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 354
Default

ohh...lol...I feel a bit better, I suppose. 1024x768 4x AA
__________________
Resident Survival-Horror Expert....I had a mustache once; of course I'm an expert!
dartgande is offline  
Old 03-05-2005, 08:51 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Beedub says his won't even play 4x, high settings, 1024x768 and he has an X800 Pro, I just tried playing it at 4x AA last night with the 6600GT and it'll dip to 20-30 FPS depending on the area so I'm keeping it at 2x

Still a helluva lot better than 800x600, no aa, medium settings like my FX 5700 could handle lol
Nubius is offline  
Old 03-05-2005, 08:55 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 354
Default

God, well I sound like an ungrateful bastard then. Well I will be much more appreciative of my x800 Pro!

lol, and congrats on that 6600 GT, it's a sweet graphics card, and I imagine much better than that FX 5700!

P.S. The X800 Pro is like a dream child to me, considering my last comp, which I had all the way up until a week ago, had a GeForce 2-**winces**, anyways, congrats again!
__________________
Resident Survival-Horror Expert....I had a mustache once; of course I'm an expert!
dartgande is offline  
Old 03-05-2005, 09:01 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

beedubya gets barely 8fps on low settings.

and my TNT2 can't even run Doom 3 at all
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-05-2005, 09:14 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 354
Default

hmm...it seems unreasonable, to me, that I would do so well on such settings when he can't get his card to manage 8 FPS? Why would that be?
__________________
Resident Survival-Horror Expert....I had a mustache once; of course I'm an expert!
dartgande is offline  
Old 03-05-2005, 09:39 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

beedubya is lieing, he is just a nvidia fan making up lies about ati stuff, the x800 pro is a sweet video card and no way does it suck as bad as he says
__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Old 03-05-2005, 09:46 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

he isn't lying, he even showed us a screenshot
why would he have got an ATI card for the purpose of dissing it?
he got it thinking he would get really good framerates, but ended up being very lousy
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.