430 Usd - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-20-2005, 12:35 AM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

yea, a 450W will work
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-21-2005, 03:16 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

ok well thanks
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 05-21-2005, 03:31 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 183
Default

Hopefullf i'll be getting the smae DFI board as you have, depending on the price(I live in Australia) i want to get a pair of these.

OCZ

Drworm2005.
__________________
AMD Athlon64 3500+ @ 2.2ghz
GIGABYTE K8V Ultra-pro
1gig generic ram (2x512mb)
XFX Geforce 6600 GT 128mb
80gig segate serial ATA HDD
LG Lightscribe DVD burner
drworm2005 is offline  
Old 05-21-2005, 11:55 AM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by diabloII
shouldn't he get an OCZ modstream/powerstream ~500W just to be safe//in case he needs to upgrade in the future?
Well if your on a tight budget 420w is sufficent
DJ-CHRIS is offline  
Old 05-21-2005, 12:16 PM   #15 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

I haven't had any problems with NEC in the past, but I have a SAMSUNG CDrw/dvd-rom.


420 will be fine for PSU. I have a Antec 330watt truepower psu, with a AMD 64 3000, 6800, and 4 sticks of ram, 1hdd 1cd-rw/dvd-rom.


I recomend 2X seagate 80gb hdd. a dvd durner, NEC is a good make. Antec truepower 550watt (could get less power, and performance ram (Are you going to do alot of overclocking?) G. skill cheap ram (still $100 though) Well that comes to $389.49, so you may need to save up for that case.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 05-25-2005, 12:41 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

MAN DWORM your sig scares me *locks door*
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.