4 monitor sli setup problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-24-2011, 10:55 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default 4 monitor sli setup problems

Im trying to setup a 3 monitor sli on 2 460 gtx 1024 while also have a 4th monitor for monitoring having the web open etc is this possible on the two cards or am I going to have to buy a third card to do it. Really don't want to buy another card even though I have a slot on my board for it because its to close together and its in a mid case with enough fans in it and im sure they will run to hot. Is this possible without the third card or no? Thanks!
__________________

destroxxi is offline  
Old 08-24-2011, 11:57 PM   #2 (permalink)
Lady Techie
 
Yami's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 7,772
Default Re: 4 monitor sli setup problems

Yes, it's possible as long as there are enough outputs on your cards (two per card, so you'll be fine).
__________________

__________________
Desktop i5-4440 - ASRock Z77 Extreme4 - EVGA GTX970 - 4x4GB 1600MHz - Samsung 850 EVO 250GB - Be Silent Base 800 - 3TB+1TB+1TB+640GB
Laptop i7-3740QM @ 2.7GHz, 2x4GB 1600Mhz, GT640M, OCZ Agility 3 120GB
Smartphone Galaxy S7 Edge

LinkedIn Kiera Mitchell
Yami is offline  
Old 08-25-2011, 12:36 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default

I tried to when I do the sli setup it comes up as three monitors afterwards I go back under and it doesn't detect the 4th as a spare just the three as one ? The drivers are up to date and everything is new freshly built.
destroxxi is offline  
Old 08-25-2011, 09:46 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: 4 monitor sli setup problems

Did you look in Screen Resolution, or perhaps the Control Center of NVIDIA?
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 08-25-2011, 10:37 AM   #5 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: 4 monitor sli setup problems

No, I don'ts think its possible.. if you want to run 3 monitors of games.. and 1 not, Even with 4 outputs.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 08-25-2011, 10:09 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default

I figured it out id need another vid card can only run the surround I have on the two cards either way not going to happen in the small case I have. Thanks though
__________________

destroxxi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Triple monitor Eyefinity setup, what's the best affordable setup CalcProgrammer1 New Systems | Building and Buying 9 06-24-2010 10:59 PM
Need help on my 5 Monitor setup, tecklym System Upgrades 7 06-08-2010 05:44 PM
Three monitor setup Screamsalvation System Upgrades 1 11-05-2007 01:50 PM
6 monitor setup Crypty Monitors, Printers and Peripherals 6 04-13-2004 01:07 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.