3dMark05 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-29-2005, 02:16 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 464
Send a message via AIM to Charbo Send a message via Yahoo to Charbo
Default 3dMark05

is this a good or bad score i thought it was sorta bad for my hardware but u tell me

Results
__________________

__________________
Charbo is offline  
Old 03-29-2005, 02:29 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

I would expect much higher than that with those dual 6800GTs....although its not a bad score in itself.
__________________

beedubaya is offline  
Old 03-29-2005, 02:30 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 464
Send a message via AIM to Charbo Send a message via Yahoo to Charbo
Default

do you think it could be since i dont have the power hooked up to the cards? i just have them hooked to the board? the reason i dont have it hooked btw is cause i dont have enought molex connectors if your wondoring
__________________
Charbo is offline  
Old 03-29-2005, 02:31 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

are you sure u have two 6800s?? my single 6600GT 3.2ghz intel computer gets 3338.. u have an fx-55, and two 6800's and u get 2k more than me... ???? the world record was set with sli 6800gt's ...
__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 03-29-2005, 02:31 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 464
Send a message via AIM to Charbo Send a message via Yahoo to Charbo
Default

and i also havent cleaned my pc in a while i think ill clean it in a day or 2 and defrag all that and also get a new ps soon and hook my cards to power and see if that doesnt help
__________________
Charbo is offline  
Old 03-29-2005, 02:32 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 464
Send a message via AIM to Charbo Send a message via Yahoo to Charbo
Default

yes they are 6800 gts i know for a fact
__________________
Charbo is offline  
Old 03-29-2005, 02:33 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

You really should hook your cards directly to your PSU. I wouldn't run them off the power straight from the motherboard.
beedubaya is offline  
Old 03-29-2005, 02:34 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 464
Send a message via AIM to Charbo Send a message via Yahoo to Charbo
Default

im pretty sure its because they are not recieving power from the ps only from the mobo so im gonna see when i can get a new ps
__________________
Charbo is offline  
Old 03-29-2005, 02:37 AM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 464
Send a message via AIM to Charbo Send a message via Yahoo to Charbo
Default

what do u guys think about this ps?

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...103-462&depa=0
__________________
Charbo is offline  
Old 03-29-2005, 02:46 AM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 100
Default

i scored 172 with my geforce FX 5200, hows that?!?!?!
__________________

misterfatal is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.