3D Mark score - Page 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-04-2004, 10:29 PM   #61 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 125
Default

Hmmm I think my system is exellent, but I have not overclocked, I will try 3dmark05 and see what my score is.

Edit: it is 3938. Is this an Ok score? I expected a little higher, or is this a bad score? I have pretty great hardware so I think something would be wrong if this isn't a very good score.
__________________

Esse is offline  
Old 12-04-2004, 10:42 PM   #62 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Not sure if I've replied to this thread yet, but my 3DMark05 score is 5136, and my 3DMark03 is......12 thousand....ah i forget...its in my sig.
__________________

beedubaya is offline  
Old 12-04-2004, 10:43 PM   #63 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by Esse
Hmmm I think my system is DA BOMB, but I have no overclocked, I will try 3dmark05 and see what my score is.
How does the X800XT run in games? I have an X800 Pro and it does great in most games although it stutters in Doom 3. How is your Doom 3 performance?
beedubaya is offline  
Old 12-04-2004, 10:47 PM   #64 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 125
Default

Hmmm I think my system is exellent, but I have not overclocked, I will try 3dmark05 and see what my score is.

Edit: it is 3938. Is this an Ok score? I expected a little higher, or is this a bad score? I have pretty great hardware so I think something would be wrong if this isn't a very good score.
-----------------------------------------------------------------------------

I shouldn't be so cocky, well my score in 3dmark05 seemed dissapointing. Although I do not have Doom 3. But I do have Hl2 and it runs perfect on all highest settings (except for Hl2: dm for some reason) and I played the Doom3 demo on everything highest and it ran very smooth and perfect. I am just puzzled by my low score though? The Sapphire is supposed to be the best of the X800 series (PCMagazine said so..)
Esse is offline  
Old 12-04-2004, 10:57 PM   #65 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

i get 5200 in 3dmark05
need to dl others
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 12-06-2004, 01:57 AM   #66 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 754
Send a message via AIM to slvrstang
Default

Quote:
Originally posted by Esse
Hmmm I think my system is exellent, but I have not overclocked, I will try 3dmark05 and see what my score is.

Edit: it is 3938. Is this an Ok score? I expected a little higher, or is this a bad score? I have pretty great hardware so I think something would be wrong if this isn't a very good score.
-----------------------------------------------------------------------------

I shouldn't be so cocky, well my score in 3dmark05 seemed dissapointing. Although I do not have Doom 3. But I do have Hl2 and it runs perfect on all highest settings (except for Hl2: dm for some reason) and I played the Doom3 demo on everything highest and it ran very smooth and perfect. I am just puzzled by my low score though? The Sapphire is supposed to be the best of the X800 series (PCMagazine said so..)
I would think that card would get more than 4000 pretty easily....but 4000 is still good

Mine gets about 3000 when its not OCed
__________________

Q6600 G0 @ 3.80ghz
MCR-320-->Dtek Fuzion V2-->Dtek Fuzion GFX2-->Swiftech MCP-655-->
Asus P5K deluxe
4x1gb Crucial Ballistix @ 846mhz 5-5-5-15
8800GT
3x 250gb HDDs
Hiper 580w
Coolermaster 690 w/ water cooling mods
3dmark06 - 15,602
SuperPi 1M - 12.421s
slvrstang is offline  
Old 12-07-2004, 11:01 AM   #67 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 120
Default

Quote:
Originally posted by Esse
Hmmm I think my system is exellent, but I have not overclocked, I will try 3dmark05 and see what my score is.

Edit: it is 3938. Is this an Ok score? I expected a little higher, or is this a bad score? I have pretty great hardware so I think something would be wrong if this isn't a very good score.
-----------------------------------------------------------------------------

I shouldn't be so cocky, well my score in 3dmark05 seemed dissapointing. Although I do not have Doom 3. But I do have Hl2 and it runs perfect on all highest settings (except for Hl2: dm for some reason) and I played the Doom3 demo on everything highest and it ran very smooth and perfect. I am just puzzled by my low score though? The Sapphire is supposed to be the best of the X800 series (PCMagazine said so..)
Esse. that seems about right. I have an x800pro and get around 3645 without overclocking it. Just make sure you have updated your chipset drivers as well as the latest drivers for your vid card.
__________________
My rig:
P4 3.0 Northwood oc\'d to 3.6
Zalman Alu-Cu hsf
Asus p4p800e-dlx mobo
1 GB (2x512) pc-3200 OCZ performance series rev. 3 Ram (2-3-3-6)
ATI Radeon X800 Pro
Arctic ATI Silencer 4
Raidmax Scorpio case
Creative Labs Audigy2 ZS Gamer edition
2x74gb WD Raptor, Raid 0
NEC 8x DVD+/-RW
Windows XP pro w/ SP2
Sony 19\" LCD (SDM-HS95)
Logitech MX-1000
Jeffrock is offline  
Old 12-07-2004, 01:23 PM   #68 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

I have an X800Pro and I get around 4800 without overclocking, and 5136 with overclocking. You should definately be seeing more with the XT P.E. Do you have your chipset drivers installed? Also, are you using at least Catalyst 4.10? 4.10 fixed a major performance bug in ATI's X800 series.
beedubaya is offline  
Old 01-17-2005, 07:21 PM   #69 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 833
Default

Got my new system all set up now (apart from one of my new 512mb 3200 DDR Ram sticks which is being sent back for replacement... so am running on just 512 at the mo instead of 1gb)

Spec: Gigabyte K8NF-9 Mobo, Athlon 64 3200+ S939 (winchester reg clock speed 2000mhz) oc'd to 2235mhz, Gigabyte GV-NX66T128vp 6600 GT PCI-E turbo force edition Oc'd to 537mhz (clock) / 1.18ghz (memory) with 128mb dd3 ram, 512 pc3200 DDR (awaiting replacement of other identical stick), Audigy 2, seagate barracuda 8mb cache 7200rpm 180gb drive, western digital 7200rpm 8mb cache 60gb drive, etc

3DMARK01 : 18830

3DMARK03 : 8483

Aquamark : 55504


Only prob am having with my system is temperature (CPU is fine idles at about 28-30c, mobo/case temp is alright usually 25-27c, but my 6600GT idles at 66-70c (when i dont o'c it!!!) and hits around 88-91c when benchmarking)... when I played doom3 it looked awesome until these bloody black dots started appearing (like black snow)... I have heard this is due to overheating, my card has no fan... it comes with two huge heatsinks and a big heatpipe... but I dont think it should get this hot, have emailed gigabyte to see what they say (as the place I bought it has a 7working days return policy, i've had it for 9!)
__________________
hygor is offline  
Old 01-17-2005, 07:39 PM   #70 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 262
Default

3DMark03: 17981
__________________

SanToast is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.