3400+ clawhammer vs 3500 939? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-05-2004, 05:36 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default 3400+ clawhammer vs 3500 939?

Ok, what would u guys recommend disregarding the price difference. Which would performe better? What different with the 939 pin over the 754?

Thanks
__________________

__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 09-05-2004, 05:44 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I would say 3400 is better.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-05-2004, 05:45 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

but the 3500 is newcastle, 512 l2 cache, but what are the big differences with the 2? 939 pin and 754
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 09-05-2004, 05:48 PM   #4 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

939 are more pins..LOL
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-05-2004, 05:49 PM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

the more cache the better!!!!
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-05-2004, 05:49 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

duh, but ur still not helping, what does it change in performance? What can i expect out of both cpus. how much of a performace increase will i get woth 3500+? is it owrth the extra 100$?
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 09-05-2004, 05:50 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

ok u just said more cache better, the clawhammer has more cash than the 939 3500....
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 09-05-2004, 05:57 PM   #8 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

mmm, i'm not sure about it..let me think
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-05-2004, 05:57 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

lol, ok
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 09-05-2004, 06:01 PM   #10 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

ok..I would get the 3400+ because it has 1MB chache and runs also at 2.2GHz like the 3500

and i would OC it
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.