3200 vs 3500 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-27-2004, 08:56 AM   #1 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Jul 2004
Location: Orono
Posts: 67
Default 3200 vs 3500

sicne im finally getting around to building my new computer i was wondering if their is a really big performance difference between the 3200+ and the 3500+ cause their is a big price difference nearly 100 bux on pricewatch.

also is their anything wrong with say Corsair Value Ram, or someother brands Value Ram. Cause i heard that you should stay away from generic ram, and value just makes me think generic, am I worrying about nothing?
__________________

jebathan is offline  
Old 12-27-2004, 09:11 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Value RAM isn't very good for overclocking and generally doesn't have very good latencies, you won't notice a HUGE difference though.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.